Vejret på malta i april

Karolines Køkken Kvarkkage

Karolines Køkken® July 16 at 11:57 PM Du dejlige danske sommer, med små guldklumper gemt i din jord 😍 Somm... eren er for alvor over os, når de nye kartofler er klar. Skal ferien bruges i Danmark i år, så lad dig inspirere af alle de dejlige råvarer, den danske natur byder på 🥔 🌽 🍓 See More

Jeg laver Kvarkkage fra Karolines Køkken | Cremefraiche, Køkken, Sødt

  • Damixa venus køkkenbatteri
  • Kvarkkage med citron - Nem Opskrift fra Arla
  • Køleskab - Wikipedia, den frie encyklopædi
  • Tidligere til salg Blåhøj 12, 7000 Fredericia dressen
  • Djeco køkken
  • Blå vand maling china

Denne citron kvarkkage har jeg lavet ved flere lejligheder. Det er nok mest en sommer-kage fordi den er så dejlig let og frisk i det. Men ingredienserne i kage er ikke sæsonpræget, så den kan sagtens laves hele året. Der er ikke noget der skal bages, medmindre du selv lager lagkagebundene. Kagen er dog ikke helt let at lave alligevel. Man skal være forsigtig med at røre cremerne sammen, og jeg har været ude for at husblassen klumper. Sker det, er der kun en ting at gøre, og det er starte forfra. Med hensyn til lagkagebundene vil jeg anbefale, at bruge tykke lagkagebunde, de tynde og ofte billige egner sig ikke til denne kage. Opskriften her er ikke min egen. Den er fra Arla – Karolines køkken, som jeg her linker til. Jeg synes, det er en virkelig god kage, og det er rart med et alternativ til den traditionelle lagkage. Antal 6 personer 3 blade husblas 200 g kvark 1% 2 dl cremefraiche 18% 125 g sukker 2 tsk. fintrevet citronskal 2 spsk. friskpresset citronsaft ¼ liter piskefløde 38% 3 lagkagebunde Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 10 min.

Tip I stedet for lagkagebunde, kan du lave kvarkkagen med én bund bestående af 125 g fuldkornshvedekiks og 75 g smeltet smør. Smuldr kiksene i det smeltede smør og bland det sammen. Anbring en springform (uden bund) på et serveringsfad og pres kikseblandingen ud heri. Hæld kvarkcremen over og stil kagen tildækket i køleskabet i mindst 4 timer. Pynt med friske bær, halve vindruer, fine strimler af citronskal og eller rød skovsyre.