Vejret på malta i april

Billedkunst 1 Klasse

  1. Billedkunst 1 klasse 10

Mit nyeste inspirationshæfte giver dig alle forberedelses-papirerne, så du kan lave et skønt guidet tegneforløb – eventuelt i forbindelse… Læs mere » Tværfagligt samarbejde om Færøerne eller Island? Evergreen – Katte inspireret af Rosina Wachtmeister Det er rart at have nogle ting i sin faglige bagage, som er så gode, at man bare bliver ved med at komme tilbage til dem …. Kattebilleder inspireret af Rosina Wachtmeister er en af mine evergreens. Her har en af mine 1. klasser været i… Læs mere » Evergreen – Katte inspireret af Rosina Wachtmeister Lær børn at tegne – nu endelig som samlet hæfte Hvordan lærer man egentlig at tegne? Og hvordan underviser man børn i at tegne? Og hvordan strukturerer man det, så man får HELE klassen med – også dem, der har brug for meget struktur? Mine blogsider om tegning har altid været nogle af de mest… Læs mere » Lær børn at tegne – nu endelig som samlet hæfte

Billedkunst 1 klasse 10

  1. Tele2.dk
  2. Billedkunst 1 klasse 2017
  3. Nr plade dk 6
  4. TØNDER: Et kig ind i Uldgade - maj måned 2020 - YouTube
  5. Billedkunst 1 klasse 10

Årsplan 1. klasse Årsplan 2. klasse Redaktørens forslag til en årsplan for 1. klasse. Progression Der er i forløbene indtænkt en progression i forhold til både forudgående og efterfølgende forløb. Eleverne kan altså støde på emner, som de tidligere har arbejdet med, men som her tilføjes ny viden eller en anden vinkel. Årsplanen Årsplanen indeholder fem forløb. På Billedkunstfaget har vi erfaring med, at tidsplanen i undervisningen let kan skride. Derfor er det vigtigt at pointere, at tidsangivelsen i tid og uger er vejledende. Nogle klasser vil kunne nå at arbejde med alle forløb, mens andre klasser kun vil nå halvdelen. Tydelig stilladsering Teksterne er ikke trinspecifikke, hvilket betyder, at det er de samme tekster, eleverne møder på begge trin. Tekster, aktiviteter og forløb er skrevet i et sprog henvendt til aldersgruppen. Hensigten er, at eleverne skal kunne forstå indholdet, selvom de muligvis ikke selv kan afkode det. Her bliver lærerens rolle som formidler særlig vigtig, og vi anbefaler, at I arbejder med teksten i fællesskab.

Tegnede collager – billedkunst i En af de virkelig vigtige ting børnene lærer i mit tegnekursus er overlapninger – altså at skabe dybde ved at tegne nogle elementer foran andre. Eleverne har lavet deres egne skønne collager, som de bagefter skal tegne efter i deres egne bøger. Det er en… Læs mere » Tegnede collager – billedkunst i Årsplan til billedkunst – Jeg vil her give forslag til en årsplan for Her finder du en til 2. klasse. Følger du de to årsplaner, er alle FFM'ere dækket ind. Selvom FFmålene ikke er obligatoriske længere, har jeg medtaget dem, for at du kan se, at planerne når… Læs mere » Årsplan til billedkunst – Fine fantasifulde slotte er i gang med at male de skønneste fantasifulde slotte, og jeg vil gerne give dig et glimt fra processen. Først har vi set på billeder af Visilji-katedralen. Selvom det er en kirke, ligner det på mange måder et eventyrslot. Vi talte om, … Læs mere » Fine fantasifulde slotte Fint lille billedkunstprojekt i Når man kun har 45 minutter med en førsteklasse, kræver det god planlægning.

Skønne farvestrålende fugle med masser af personlighed. Du kan læse om forløbet flere steder på min blog – bl. a. her. Undervisningsmateriale kan du finde her. Et lille forløb med guidet tegning på iPads. Du finder undervisningsmaterialet her. Sølvpapir og tape er fantastiske materialer til at lave skulpturer. Første klasse kan lave nogle fine fugle. Jeg har skrevet om projektet her ( dog gennemført af, som "forprojekt" til FuglFønix-skulpturer). Der er masser af fantasi og farveglæde i dette projekt. Det velstrukturerede forløb hjælper dem til at få succes med billederne. Du kan læse om projektet her. Undervisningsmaterialet finder du her. Med disse 5 forløb og de 5 forløb jeg har planlagt til, når man som sagt alle FFMerne. Men man kunne også arbejde med: Katte inspireret af Rosina Wachtmeister. Det er et forløb alle ungerne elsker. Fuglereder tegnet med pastel eller Neocolor. Et dejligt projekt til sidst på året …. Collagedyr inspireret af Karin Olesen Lagkager – mmmm… det projekt er både lækkert og lærerigt!

Collection by Tanja peters 27 Pins • 18 Followers Min dygtige 1. Klasse på Gyvelhøjskolen, Galten. Alfabetet savet ud med løvsav og bejdset

Jeg vælger som regel at blive i klassen, og sætter alle mine materialer på en rullevogn og kører dem ind i klassen. Hver gang starter jeg med en ganske kort introduktion til… Læs mere » Fint lille billedkunstprojekt i Skøn pop-art fra har malet nogle skønne parafraser på pop-kunstneren Wayne Thiebauds billeder – og de er bare blevet så gode! Jeg har guidet dem gennem optegningen af vaflerne og holderen – og så har de eksperimenteret løs med farveblandinger. Inden da, havde vi dog brugt en… Læs mere » Skøn pop-art fra Billedkunst – årsplan for – ny og forbedret udgave Mangler du inspiration til din årsplan i billedkunst? Jeg vil her give forslag til en årsplan for Her finder du en til 2. Du kan ofte vælge at lægge flere mål ind, men… Læs mere » Billedkunst – årsplan for – ny og forbedret udgave Søpapegøjer – 1. og Søpapegøjer – et dejligt billedkunstprojekt fra 1. og 4. klasse. Tværfagligt samarbejde om Færøerne eller Island? Nyt inspirationshæfte Det er svært at åbne en bog om Færøerne eller Island uden at øjet bliver fanget af de smukke søpapegøjer – også kaldet lunder.

Han laver kunst ud af et papir. Han folder, skær… Fælles mål • Kompetenceområde: Billedfremstilling • Videns- og færdighedsområde: Skulptur og Arkitektur (fase 1) Læringsmål • Jeg kan lave flere slags papirklip med en saks. Fælles mål • Kompetenceområde: Billedkommunikation • Videns- og færdighedsområde: Udstilling (fase 1) Læringsmål • Jeg kan deltage i en fælles udstilling med mine papirklip. Fælles mål • Kompetenceområde: Billedanalyse • Videns- og færdighedsområde: Billedgenrer (fase 1) Læringsmål • Jeg kan finde figurer i Peter Callesens papirklip. Kunst i verden Ca. 50 min. I dette forløb skal I arbejde med kunst, der viser mennesker i verden. Men I skal også se på kunst, som mennesker fra forske… Læringsmål • Jeg kan kende forskel på kunst om mennesker fra andre lande og kunst, som mennesker fra andre lande har lavet. Fælles mål • Kompetenceområde: Billedkommunikation • Videns- og færdighedsområde: Udstilling (fase 2) Læringsmål • Jeg kan lave billedprojekter sammen med mine klassekammerater.

Læringsmål • Jeg kan komme med eksempler på kunst fra andre lande. Vincent van Gogh Ca. 7 t. 50 min. I dette forløb skal I lære om den verdensberømte kunstner Vincent van Gogh. I skal læse om van Goghs liv og male billed… Fælles mål • Kompetenceområde: Billedfremstilling • Videns- og færdighedsområde: Maleri og collage (fase 2) Læringsmål • Jeg kan udtrykke mig med flere arbejdsmetoder. Læringsmål • Jeg kan nævne typiske træk ved van Goghs værker. Fælles mål • Kompetenceområde: Billedanalyse • Videns- og færdighedsområde: Analyse (fase 1) Læringsmål • Jeg kan samtale om, hvordan van Gogh brugte farver til at vise sit humør. Eksemplarfremstilling, herunder print eller kopiering af hele eller dele af læringsportalen, er kun tilladt, hvis institutionen har indgået en aftale med Copydan Tekst & Node, og skal ske inden for denne aftales begrænsninger.

Billedkunstfaget Velkommen til Billedkunstfaget. Vælg det klassetrin, der passer til dig: 1. -2. klasse 3. -5. klasse Psst … husk, at du også kan logge ind fra

  1. Bøger af viveca sten
  2. Cd afspiller med bluetooth chez
  3. Hvad er et kontinent