Vejret på malta i april

Nybolig Svendborg Udlejning

 1. Nybolig svendborg udlejning denmark
 2. Kano udlejning
 3. Nybolig svendborg leje

Vestergade 165, Svendborg, 5700, Denmark Get Directions 63217080... Categories Real Estate Agent Now CLOSED Work hours MO 08:30 – 16:30 SA closed TU SU WE TH FR 08:30 – 15:30 About Nybolig Domicil blev etableret i 1988 ved en fusion af 4 firmaer. Firmaet er ejet af de to ejendomsmæglere Uffe Jeppesen og Lars Lyster. Description Det er ingen videnskab at sælge boliger - men det kræver hårdt arbejde, ekspertise, erfaring og kvalitet.. det er vi leveringsdygtige i Hvorfor bruge Nybolig Svendborg? Vi er den største mæglerforretning på Sydfyn med 9 medarbejdere, der beskæftiger os med boligsalgets faser. Etableret i 1988 og ejet af Uffe Jeppesen og Lars Lyster. Hvordan kan vi hjælpe? Uanset om du er køber eller sælger, så beskæftiger vi os med alle typer ejendomme. Liebhaverboliger, parcelhuse, fritidshuse, ejerlejligheder og andelsboliger hører vores kerneområder, ligesom vi ofte har lejligheder til leje. Kvaliteterne på Sydfyn En del af os er født og opvokset her, men lige så mange er tilflyttere.

Nybolig svendborg udlejning denmark

Vi er den største mæglerforretning på Sydfyn med 9 medarbejdere, der beskæftiger os med boligsalgets faser. Etableret i 1988 og ejet af Uffe Jeppesen og Lars Lyster. Uanset om du er køber eller sælger, så beskæftiger vi os med alle typer ejendomme. Liebhaverboliger, parcelhuse, fritidshuse, ejerlejligheder og andelsboliger hører vores kerneområder, ligesom vi ofte har lejligheder til leje. En del af os er født og opvokset her, men lige så mange er tilflyttere. Og når vi vælger at bo på Sydfyn, så er det fordi her er dejligt. Vi har en fantastisk kyststrækning uanset om du sejler, fisker eller bare kan lide at bo naturskønt. Og så tager det kun 20 minutter at komme hertil med den nye motorvej fra Odense. Ring eller kig forbi vores kontor på Vestergade. Vi ligger lige ved Storcentret - 2 minutter fra motorvejsafkørsel Nord.

Søger du lejlighed til leje i Svendborg, Skårup, Sønderborg eller Hammel finder du måske din fremtidige lejebolig her. By 5700 - Svendborg Adresse Gerritsgade 26, 1. sal Boligdetaljer Udlejningsdato - Snarest Type - Lejlighed Størrelse - 157 m 2 Værelser - 6 Husdyr - Nej Økonomi Leje - 8600 kr. Vand A/C - 0 kr. Varme A/C - 1100 kr. Diverse A/C - 225 kr. Depositum - 25800 kr. Forudbetalt leje - 0 kr. Klik på det lille billede for at se fuld størrelse Beskrivelse: Lækker rummelig 6-værelses lejlighed i Svendborg centrum tæt ved indkøb, banegård m. v. Lejligheden indeholder entre, køkken, spisestue/værelse og 2 stuer en suite. Fra Entreen er der trappe til 2. sal, som indeholder 3 rummelige værelser, samt et badeværelse. Henvendelse: Nybolig 63 21 70 94 Tilbage til liste

Vi tror på, at hver eneste investering, ejendom eller lejer skal skabe værdi og fremgang. Derfor er vores rådgivning altid professionel, analyserende, vurderende og gennemført gennem hele processen. Vi har ambitioner på dine vegne, og vi tror på dit potentiale, så vi tænker alle aspekterne ind, når vi rådgiver dig. Vi har kompetencerne til at håndtere selv de største projekter og kan med vores unikke lokale styrke, engagement og kendskab sikre, at du altid får adgang til det fulde potentiale - og dermed et endnu bedre udgangspunkt. På alle niveauer og over hele Danmark skaber Nordicals værdi med både internationalt og lokalt markedskendskab og udsyn. Vi er MRICS-certificeret, og sammen med vores samarbejdspartner Savills løser vi internationale opgaver.

Kano udlejning

Nybolig svendborg leje

Søger du lejlighed til leje i Svendborg, Skårup, Sønderborg eller Hammel finder du måske din fremtidige lejebolig her. By 5700 - Svendborg Adresse Ørkildsgade 4 Boligdetaljer Udlejningsdato - snarest Type - Lejlighed Størrelse - 104 m 2 Værelser - 4 Husdyr - Nej Økonomi Leje - 7900 kr. Vand A/C - 0 kr. Varme A/C - 850 kr. Diverse A/C - 0 kr. Depositum - 23700 kr. Forudbetalt leje - 0 kr. Klik på det lille billede for at se fuld størrelse Beskrivelse: Hermed udbydes flotte nyopførte lejligheder med en rigtig god beliggenhed i Svendborg centrum, tæt ved havnen, Svendborgsund, Christiansminde og Rottefældeskoven. Ved siden af bebyggelsen findes et stort indkøbscenter, og der er kun få minutters gang til Svendborgs hyggelige gågademiljø. Lejlighederne er opført i 2 plan og har direkte adgang fra ejendommens sydside via udendørs trappe. Lejlighederne indeholder: Entre med klinkegulv/parketgulv, dejligt lyst badeværelse med klinker, bruseniche og mulighed for vaskesøjle, stort soveværelse med skabe, parketgulv og udgang til altan, samt to gode værelser med skabe og parketgulve.

 1. Vindstyrke m s
 2. Log på eboks uden nemid
 3. Bindevæv i øjet
 4. Pedicure i København og Taastrup⎪Forkæl dig selv - House of Beauty
 5. Hvilken hund test
 6. Dig og mig og vi to

Vi ligger lige ved Storcentret - 2 minutter fra motorvejsafkørsel Nord.

 1. Verdens bedste rosevin 2018
 2. Kan jeg få fullrate på min adresse http
 3. Karolines køkken kvarkkage
 4. Ørelæge københavn août 2011