Vejret på malta i april

Udbening Af And

 1. Udbening af and breakfast

Ugens fiskehandlerredskab fra Bagsiden Egentlig burde man ikke længere forbavses over vore læseres samlede alvidenhed. For selvfølgelig er der indløbet seks næsten identiske forklaringer på det mærkelige redskab, hvis funktion Jørn Dam efterlyste i den seneste udgave af Bagsiden. Genstanden var aldeles ikke et landbrugsredskab, nærmest tværtimod, men en skæremekanisme til udbening af hornfisk. Den allerførste mail, der indløb, forklarer sagen sådan: Hej Lynch. Min gensynsglæde med genstanden d. 11. maj var stor og henledte mine ungdoms år til mine forældres tid som fiskehandler på Nørrebro. Genstanden er et apparat til at udbene hornfisk. Kan også bruges til sild. Illustration: Privat Det gamle hornfiskejern i selskab med en moderne udgave (tak til Svend O. Olsen for billedet) Illustration: Svend O. Olsen Der startes som vist på fig. 3. Man lægger hornfisken, som er renset, gennemskåret i bugen og hoved afskåret, på langs med halen ved venstre side og bugen ned på skinnen. Slæden føres frem mod fisken, medens man trykker fisken ned mod skinnen.

Udbening af and breakfast

Skær med en skarp kniv ned langs begge sider af rygraden. Snittet skal gå gennem skroget på den nederste halvdel. Pres skulderleddet over med fingerspidserne. Løsn forsigtigt rygkødet med kniven et par cm på hver side af rygraden. Fortsæt med at løsne kødet med fingre og kniv tæt mod fuglens skrog så skindet ikke går i stykker. Læg et snit langs overlårets underside. Skær forsigtigt benet frit. Lad underlårets og vingernes knogler blive siddende. Skær kraveben og andre småben væk. Bedømmelse af denne opskrift: 4 ( 1 stemmer) Opskriften er vist 4663 gange, og udskrevet 71 gange. Kommentarer leonora - 2019-07-15 19:37:56 herligt at få bekræftet, at min måde at kaste mig over disse magre fugle - er nogenlunde som beskrevet i 'opskriften' - men det er sg. ikke meget kød - jeg får ud at "flænse" dem!! Vælg den udskrift der passer dig bedst Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning. Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede. Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider Meget stor skrift Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne

Jeg tog en tur ud til Øko Ged & Grønt for at hente noget gedemælk til brug for fremstilling af gedeis, som jeg har hørt skulle være overordentlig lækkert. Det vender jeg tilbage til en anden gang. Kom ved et tilfælde også lige til at købe en gedebov, som jeg havde planer om at tilberede sous vide. Det har jeg aldrig prøvet før, men jeg vil lave det, som om det var lammebov. Udbening af bov er et noget større og vanskeligere arbejde end udbening af kølle, men jeg ville gerne have benene til at lave fond af til saucen. Salt og peber på kalorius og masser af hvidløg, salvie, rosmarin, timian og persille. Rulles sammen til rullesteg. Kødnåle var helt uundværlige til dette arbejde. Herefter indbinding med snor og væk med nålene. Vakuumeres og anbringes i vandbad ved 59 grader i 14 timer. Efter de 14 timer er stegen færdigmørnet og stadig saftig. Kødsaften der er i posen kommer naturligvis i den indkogte fond fra benene. Kedeligt udseende. Man har jo ikke lyst til at fortære en strandvasker, så stegen kommer på panden.

At udbene en så lille fugl er for mange ikke noget man vil give sig i kast med. Men det er nu ret let på denne måde. Sværere er det hvis man skal bevare fuglen intakt, altså ikke lave denne "butterfly" metode. Hvis man kun skærer selve brystkassen ud og lader lårene blive kalder man det en semi-udbening. Prøv og du vil opdage at det arbejde du laver gør, betales tilbage ved at retten løfter sig fra hverdagsmad til gæstemad. Så er gæster fri for at sidde og pille kød fra skroget. Og du får mulighed for at lave en dejlig fond/sovs. Her de fire punkter: 1. Skær hoved af. Snit vingen fra brystkassen. Find ledet og skær det igennem. Skær langs brystkassen, stille og roligt så mest mulig kød kommer med. 2. Når du kommer til låret skærer du ud langs låret. 3. Gør det samme på den anden side af fuglen. Så brystkassen kun sidder fast på midten. 4. Med hænderne trækker du forsigtigt brystkasser af. Gem den til en fond. Så er du færdig med udbening. 5. Kom fyld i (her vist med en klump smør). Fyldet kan være persille, fars, svampe etc. 6.

 1. Udbening af and f
 2. Ombytning af kørerkort | Down Town
 3. Udbening af and walk
 4. Udskæring af and
 5. Udbening af and video hosting
 6. Naked and af
 7. Lang uldfrakke dame
 8. Udbening af and us
 9. Udbening af and shiul
 10. Udbening af and video