Vejret på malta i april

Lynggaard Smykker Dk

  1. Navlepiercing smykker
  2. Piercing smykker
  3. Lynggaard smykker dk biography

Indeni kan man se små trådlignende formationer, små streger i det lysende gule. "For os er det ikke bare et smykke, det betyder alt, " siger Charlotte. "Det er hvordan kvinder klæder sig, det er kvindens type[" Tæt familiefirma På væggen bag hendes skrivebord hænger et kæmpe sort/hvidt foto af modellen og fotografen Helena Christensen. Hun har været kampagne-ikon for firmaet, og det virker her, som om hun fremhæver, at mærket Ole Lynggaard Copenhagen repræsenterer kvinden, som har været i stand til at skabe kapital, både finansielt og kulturelt. Det er ikke bare ædelsten, der glimter på forretningens brune fløjlsudstillinger, men selve kvindelighedens ide, som lyser ud af de sort/hvide fotos af lidt rynker omkring øjnene og af hænder, der holder på en stor håndlavet kaffekop. Lynggaard-kvinden kunne godt være Charlotte. "Jeg arbejdede lidt som model i nogle kampagner i 80'erne med masser af blå øjenskygge, " siger hun leende. Men det er Charlottes mor, Oles kone Karin, som er den oprindelige muse.

Men det bliver aldrig til noget. Det er ikke, fordi det ikke er sjovt, men det kræver en masse energi at gøre det, som vi gør, at bygge et luksusmærke op i verden. Det er hårdt arbejde, men vi har det skægt. " "Selvfølgelig bliver vi virkelig stolte. Men det vil aldrig komme så vidt, at vi vil sælge, " tilføjer Søren. Tekst: Emma Olsson Publiceret: 16 december, 2015

Farvel og tak 😍 Den 31. juli 2019 er det for alvor slut med Nygaard Smykker. Da lukker hjemmesiden ned for bestillinger. Tusind, tusind tak til dig, som har fulgt mig, dig som har været kunde i min forretning, dig som har kommenteret og liket mine opslag.... Af hjertet tak ❤ Jeg lukker min virksomhed med stolthed og glæder mig rigtig meget til mit nye liv, som lønmodtager. Har du spørgsmål, kan du fortsat kontakte mig her over Facebooksiden eller du kan sende mig en mail på Rigtig god sommer ☀ HUSK: DU er helt perfekt uperfekt og fucking awesome 🔥 ❤ See More

  1. Storstrømsbroen lukket efter påsejling | BT Krimi - www.bt.dk
  2. Rød karry thai massage
  3. Gram industri køleskab brugsanvisning
  4. Lynggaard smykker dk en

Piercing smykker

Det er hende, der indrettede hjemmet, og som bar hatte, som ingen andre turde gå med. Hun er gymnasielæreren, der sukkede, når teenageren Charlotte gik omkring i Oles gamle pyjamas. Hun er midtpunktet i det nye familieportræt. Men i firmaets historie repræsenterer hun poesi og jordforbindelse. Familiemedlemmerne bor tæt på hovedkvarteret og tæt på hinanden. "Folk siger, 'Det må være let at gå ind i familiefirmaet! ' Men jeg tror også, at der er nogle ting at leve op til. Man kan ikke bare melde sig ud, og man vil virkelig gøre sit bedste. Vi kæmper altid. " Efter et år i reklamebranchen i Paris og efter at have overvejet modebranchen besluttede hun at gå ind i familiefirmaet. "Selvfølgelig kan det være en udfordring at arbejde sammen med sin mand eller kone, " siger Søren. "Men vi griner meget, vi snakker altid uenigheder igennem, og vi finder den løsning, som er den bedste for firmaet. " "Når der sommetider kommer virksomheder og spørger, om vi vil sælge [firmaet], tænker jeg 'Hmmmm'.

På værkstedsbænken står der små plastikbøtter fulde af sand. Sådan ser det i hvert fald ud: små, glitrende sandkorn. Men vægten viser, hvad det er – det er ikke sand, men guld. Her er Charlotte Lynggaard Alder: 49 Profession: Guldsmed og designer Familie: Faderen er Ole Lynggaard, grundlægger, guldsmed og designer; moderen er Karin Lynggaard, gymnasielærer og musen bag alle Oles smykker. Charlottes mand, Michel Normann, er Chief Commercial Officer. Hun har tre børn (Sofia, Laura og Julius); hendes bror er CEO Søren Lynggaard, hendes svigerinde er Retail Manager Hanna Lynggaard. Bor: Uden for København CV: Uddannet guldsmed i Danmark og Schweiz, på reklamebureau i Paris, har arbejdet i familiefirmaet Ole Lynggaard Copenhagen siden 1992. Lancerede sin første kollektion i 1994. Om Ole Lynggaard Copenhagen Ole Lynggaard Copenhagen blev grundlagt i 1963. I 2008 blev firmaet udnævnt til Leverandør til det Kongelige Danske Hof. Kronprinsesse Mary er den eneste, der har båret en Midnight Tiara, skabt af Charlotte Lynggaard.

Charlotte tager aktivt del i alle stadierne i brandingen af designet: tøjet, som modellerne har på i kampagnerne, valget af indretning i butikkerne og af de små læderbokse, som indeholder smykkerne. Charlotte har malet et unikt motiv på væggene i hver af de fire flagskibsforretninger. "Vi skal være opmærksomme på hver eneste detalje, hver eneste gang, " sige hun. "Det er meget let bare at acceptere tingene og at sige 'Suk, okay bare brug det og det, fordi det er lidt billigere'. Selvfølgelig kunne det sommetider være lidt lettere, men hver gang siger vi 'nej'. Vi vil have det italienske fløjl til udsmykningen eller den perfekte diamant. Og det gør det faktisk også lidt sjovere. " Forretningsideen lyder enkel. Lynggaard-familiens mål er dels at sætte en dagsorden for smykkedesign i Europa, dels at få hver eneste kunde til at føle sig smuk og unik. Støbeprocessen starter med små voksmodeller af hver enkelt del af hvert smykke, som sættes på en vokspind. Fra voksstammen gror detaljerne ud og danner knopper og grene.

Lynggaard smykker dk biography

Det lille vokstræ placeres i en cylinderform og støbes ind i gips. Når gipsformen bliver opvarmet, smelter voksen og løber ud. Gipsformen har så et smykkeformet hulrum indeni, som kan fyldes med guld. Voks bliver til guld, og guldet bliver til et smykke. I familiens øjne er tingene dog meget mere end bare smykker. I stedet for er de en del af en kvindes livshistorie. De er skatte, som skal passe til hver dag i ugen: boheme-dage, sofistikerede dage, dage med madlavning og henten og bringen af børn. I en af guldsmedenes hænder finder et par øreringe deres form. De kan ændres lidt og tilpasses fra daglig brug til blinkende gallajuveler. Smykkerne har bevæget sig fra den traditionelle skandinaviske æstetik, hvor man bruger rent sølv, som det typisk sker hos Wiwen Nilsson og Vivianna Torun Bülow-Hübe Lynggaard arbejder dog også med organiske former, men med mere bling. "Se her, " siger Søren, mens vi er på en tur rundt i firmaets lokaler. "Det her kaldes englehår. Det er en rutilkvarts. " En af guldsmedene løfter den sten, han er i gang med at undersøge.

Om Mig Jeg er aktiv vinterbader, danser argentinsk tango og latinamerikansk salsa. Taler flydende farsi, engelsk og spansk – kan gøre mig ganske uforståelig på tysk. Har to halvstore børn, som jeg elsker at rejse rundt i verden med. Jeg arbejder med mange forskellige ting og bliver tit spurgt om, hvad jeg bedst kan lide at lave. Sandheden er, at jeg kan lide variationen. At den ene uge aldrig ligner den anden. Det er et kæmpe privilegie at have sådan et arbejdsliv. [Foto: Birthe Vembye]