Vejret på malta i april

Koncept Restaurant Århus

  1. Koncept restaurant århus san diego
  2. Koncept restaurant århus point
  3. Koncept restaurant århus
  4. Koncept | koncept | Dansk

Det nye koncept benytter, at baren, der før var midt i det hele, flyttes til et hjørne ud mod Nørre Allé og erstattes af et åbent køkken, hvorfra gæsterne kan se maden blive lavet. Og det bliver en rutineret herre, der kommer til at styre løjerne i køkkenet. Køkkenchef er nemlig 37-årige Søren Højbøg Hansen, der har arbejdet et væld af velrenommerede steder - heriblandt Molskroen, CanBlau og ikke mindst Norsminde Kro, hvor han var køkkenchef i 12 år. LÆS OGSÅ: Folk begynder at svinge forbi swingsalon "Det er en stor udfordring, men med den ejerkreds og det hus bliver det bare et super, super spændende projekt. Der er nogle idéer omkring hele konceptet, som jeg finder enormt interessant, " siger køkkenchefen. Han har endnu ikke restaurantkonceptet helt på plads og vil derfor ikke afsløre for meget. Men der vil være fokus på økologiske, bæredygtige råvarer, og så bliver det 'ærligt'. "Der kommer nogle ting, som jeg ikke tror er set i Aarhus eller København før. Jeg tør ikke løfte sløret for meget endnu.

Koncept restaurant århus san diego

Maden skifter ofte og nærmest dagligt på Den Rustikke, da vi udvælger de bedste råvarer, vi kan få hjem dagligt. Her på hjemmesiden kan du se dagens menu, som senest lægges op lidt efter middag. For at imødekomme vores mange gæsters ønske om bord har vi beregnet 2 timer pr. bord, derfor kan du reservere fra kl. 17. 00 – 18. 30 og igen fra kl. 20. 00 – 21. 30. Køkkenet har åbent kl. 11. 30 – 15 (frokost) og kl. 30 alle ugens dage. Regningen er det muligt at dele i to. Hvis regningen skal splittes yderligere, henviser vi til Mobilepay selskabet imellem. Afbestillingsregler

Vi giver 10% i rabat på mad ud af huset, som afhentes i restauranten. OBS!! Rabatten gælder ikke sammen med andre tilbud Restaurant Cro'n holder åbent for selskaber og arrangementer om søndagen, dog min. 15. gæster og ved forudbestilling. Hold din næste fest på Cro'n... dåb, konfirmation, bryllup, rund fødselsdag osv. Ring og hør nærmere ved Gitte. Idégrundlaget for Restaurant Cro'n er at serverer traditionelle klassiske danske retter, som vor mor lavede dem. Retterne skal være "kærligt" lavet fra bunden og med størst mulig brug at danske råvarer. Restaurant Cro'n ønsker at videregive en god stemning og hyggelig atmosfære i den forholdsvise lille restaurant til vore gæster i håb om, at I vil føle sig velkomne og hjemme. INFO: Restaurant Cro'n holder sommerferie lukket fra/med søndag d. 12. juli til/med søndag d. 26. juli 2020 (begge dage inkl. ) Vi ønsker alle vores gæster en dejlig sommer:-) Restaurant Cro'n Dronningensgade 29 5000 Odense C.

Lejlighederne er stilfulde, rå og varme på samme tid, så du kan føle dig tilpas og slappe af i komfortable rammer, der har en hjemlig charme. Selvom du bor på hotel, vil du finde alle de rum, der gør et hjem til et rigtigt hjem – nemlig et stort køkken til at lave dejlig mad, et badeværelse og et intimt soveværelse. Alle lejligheder har gode faciliteter såsom opvaskemaskine, spiseplads, radio og tv. Der er naturligvis forskellige lejlighedstyper, alt efter hvad du søger i dit ophold. Det kan være balkon med dejlig udsigt, ekstra plads, en sofaseng eller flere etager. Forkæl dig selv med et ophold på hotellet Lejlighederne på hotellet kombinerer det moderne og det gamle, det rå og det varme og det nordiske look med et internationalt touch. Her kan du tilbringe mange gode stunder med din familie, dine kollegaer eller dig selv, og du kan koble af på den ene eller den anden måde. GUESTapart er et fremragende hotel i Skejby, som byder på mange faciliteter og muligheder for forkælelse af både din krop, dit sind og dine smagsløg.

Koncept restaurant århus point

Vi tilbyder alt fra lækre saftige bøffer til frisk linefanget fisk, og et udvalg af vegetariske retter. Uanset ønske og behov står vi klar til at finde en løsning og vi går aldrig på kompromis med kvalitet og smagsoplevelse. Skejby's eneste a la carte restaurant Placeret midt i Business Park Skejby finder du GUESTapart/aarhus som huser Skejbys eneste a la carte restaurant. Så ønsker du en uforglemmelig madoplevelse, hvor du får forkælet alle sanser og indtryk, men ikke vil tage turen helt ned i Aarhus bymidte, så er vi det rette valg! Vi konkurrerer med alle de førende restauranter indenfor gastronomi og madoplevelser i Aarhus, til forskel har vi dog fri parkering og let tilkørsel til hovedveje, så turen hjem er kort og overskuelig. Vores stærkeste force er passionen for god mad med omtanke, hvor kvalitet ikke er et kompromis. Fredagsbar I Business Park Skejby – GUESTaparty Hver fredag slår vi dørene op for vores bud på en fredagsbar i Skejby 'GUESTaparty'. Her er der litervis af fadøl på køl, lækre hjemmelavede snacks, god musik og en behagelig atmosfære, ideel til at skyde weekenden i gang med.

Og vi er drønstolte over anmeldelserne! Støt Trygfondens Familiehus Vi, her hos GUESTapart/aarhus, har i år valgt at gå aktivt ind i at gøre julen til en uforglemmelig tid, for de som har allermest brug for det. Og vi håber inderligt at i vil hjælpe os med det! Vi har netop åbnet op for hotellets a la carte restaurant - Restaurant APART. Her vil vores kreative kokkebasser kreere små bidder af himlen med økologiske og lokale råvarer Hvad er koden til Wi-Fi? Hvornår er der morgenmad? Mange spørgsmål kan opstå under dit ophold - Digital Guest besvarer dem alle! SOMMERTILBUD! SPAR 25% Gælder ved booking af minimum 3 nætter – indtil 15. august 2020 Letbanestop 100m Skejby Sygehus 200m Busforbindelser 200m Aarhus C 10min Motorvej E45 10min Indkøb 5min Hvis du ikke ønsker den lidt sterile og upersonlige stemning, der af og til kan være på hoteller, så er hotel GUESTapart i Skejby nær Aarhus lige stedet for dig, og hvem end du skal på tur med. Her bor du nemlig i hyggelige designlejligheder, som er indrettet med lækkert og behageligt interiør som eksempelvis farverige malerier, B&O-udstyr samt bløde møbler med et skandinavisk udtryk.

Koncept restaurant århus

Efter 14 år med buffet i Bruuns Galleri er den vietnamesiske restaurant Ha Long nu lukket. Den genåbner dog til februar med nyt koncept og nyt navn. Byd velkommen til den nye restaurant, der slår dørene op i Ha Long's gamle lokaler i Bruuns Galleri til februar. "Efter 14 års succes med Ha Long, føler vi, at det er på tide at forny vores koncept. Derfor er vi i gang med en omfattende ombygning for at give vores kunder en større kulinarisk oplevelse, " siger konceptudvikler Stephanie Phan til Århus Stiftstidende. Social dining koncept Navnet bliver Cu Cu, og stilen bliver fortsat vietnamesisk. Dog bliver buffeten udskiftet til fordel for social dining: "I Vietnam har social dining, hvor man deler mad på kryds og tværs af bordet, altid været en del af vores madkultur. Denne unikke madoplevelse er noget, vi gerne vil dele med vores gæster. Det bliver derfor en del af vores nye koncept hos Cu Cu, " fortæller Stephanie Phan til Århus Stiftstidende. Cu Cu har endnu ikke fastlagt en endelig åbningsdato, men renoveringen af restauranten er i fuld gang.

  • Sko århus
  • Asiatisk Aarhus-restaurant får nyt koncept - DinnerBooking Blog
  • Koncept restaurant århus river
  • Hvor er der varmt i september

Koncept | koncept | Dansk

Menu Mandag d. 1/7 til 5/8 3 retter 220, - 3 retter med 3 glas vin 395, - (Menu in english) _______________________________________________________ Forretter Tartar af laks, agurk og citron Asiatisk inspireret kylling med broccoli og kokos Salat på sommertomater, bøffelmælk og basilikum ________________________________________________________ Hovedretter Helstegt oksemørbrad med majs, bønner, tomat, nye kartofler og timiansauce Dagens fisk med ærter, radiser, squash, nye kartofler og rygeost. Fennikel pocheret i appelsinjuice med stjerneanis serveret med selleri, bulgur og harissa Ribeye med fritter og Sauce Choron (Tillæg 100 – Serveres medium rare) ________________________________________________________ Desserter & Oste Jordbær med chokolade, nødder og hyldeblomst Gateau Marcel – tung chokoladekage med is 3 gode, danske oste – tillæg 30, - _______________________________________________________ OBS. Vi tager ikke flere gæster ind efter kl 21:30 Vi tager forbehold på menuen, som i særlige tilfælde kan ændre sig i løbet af aftenen..

Det bliver noget nyt. Vi har tænkt meget over tingene, og vi vil ikke det samme som alle de andre. Det bliver hverken fransk, italiensk eller dansk - det bliver bare super ærligt. Ærlig mad til en ret billig penge, synes jeg. Vi skal blandt andet have et folkekøkken om onsdagen til under 100 kroner, og ellers kan man sagtens komme ind og spise og drikke til 200 kroner, " lover Søren Højbøg Hansen, som går ind i det unikke hus med liv og sjæl. "Jeg vil gerne, at det her bliver stedet, jeg skal være resten af mit liv som køkkenchef. Det er det, jeg sigter efter. Det her er et projekt, som jeg godt kunne tænke mig at være en del af resten af mit liv. "

Når swinghotellet atter åbner dørene, bliver det med hotel- og restaurantdrift - og salon i weekenden Manden bag Hotel Carmel, Kenny Jess Brandt, har måttet skrue lidt på knapperne, efter han for første gang slog dørene op til sit Paris- og 20'er-inspirerede swinghotel i det gamle missionshus på Klosterport i slutningen af april sidste år. Her åbnede han salon-delen i den store festsal med fokus på kulturelle arrangementer i hverdagene og fest og farver med livemusik i weekendens mørke timer. Hotellet og restauranten ville følge kort efter, bedyrede han dengang, men i september måtte han sande, at hele bygningen måtte lukkes ned, så håndværkerne kunne komme til. LÆS OGSÅ: Unikt swinghotel tager form i ikonisk bygning "Vi overholdt ikke tidsplanen i forhold til at få det hele klar, og så hang det ikke sammen længere, " siger Kenny Jess Brandt, som også ejer de forskellige Løve's-forretninger i byen. Ejeren af bygningen, Tækker Group, tog kontakt og foreslog en ny ejer-konstellation, og ejerne er klar til at åbne hele det historiske hus 4. maj.